Компания HERBALIFE!

Създадена през 1980 от Марк Хюз в Лоз Анджелис, първоначално като фирма предлагаща здравословна програма за контрол на теглото, НО с времето концепцията на HERBALIFE се измества все повече към ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ И АКТИВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ, хранене за спорт и активни хора,като програмите за контрол на теглото и здравословна закуска са водещи.

Затова и логото днес е HERBALIFE NUTRITION – което представлява идеята за здравословно хранене за всеки ден и спорта, като начин на живот!    

ПРОДУКТИТЕ НА HERBALIFE са разделени в няколко основни групи:

Пълна и по-подробна информация за всички продукти може да получите от своя Треньор.

Както знаем в зависимост от пол,възраст,цел- нуждите на всеки човек са индивидуални, а  крайния резултат – различен, няма как информация за състава и произхода на продукта, да ви ориентира, кой продукт и в какъв режим на прием е подходящ за вас.

За да постигнете желания резултат /отслабване, качване на мускулна маса, енергия и здраве или друго/, е необходимо да се консултирате с наш Треньор, който след обстоен и индивидуален анализ ще ви предложи подходящите продукти, хранителен режим и цялостен подход към проблема ви, само и единствено за ВАС.

 

МИСИЯТА ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН ЖИВОТ

В HERBALIFE вие ще намерите много повече от продукти за здравословно хранене,а именно:

1.  Личен ТРЕНЬОР – това е не само консултант,а обучен такъв  който ще ви помогне да изберете най-подходящите продукти за вас, ще направи индивидуална програма за постигане на вашите цели , без значение дали искате да свалите, да качите тегло или просто да се научите на здравословни навици.

 

2. Ще получите много допълнителни материали и обучение, което ще ви помогне да промените навиците си. Видео лекции, он-лайн или лични срещи  с вашия Треньор, достъп до здравословни рецепти и тренировъчни видео програми.

 

3. Ще бъдете приети в общност от хора, които ще ви подкрепят и ще споделят вашата визия за активен и здравословен начин на живот,ще разменяте знания и опит.                                                                              

ВСИЧКО ТОВА, ЩЕ ПОЛУЧИТЕ БЕЗПЛАТНО КЪМ ВАШИЯ ПРОДУКТОВ ПАКЕТ!

Close Menu