Дияна Георгиева

Персонален инструктор по здравословно хранене и активен начин на живот

Здравейте, Аз съм Дияна Георгиева, независим член на компания Хербалайф. Kонсултант съм по здравословно, балансирано хранене и aктивен начин на живот.

Всичко започна от една лекция, на която ме покани моя  приятелка. По онова време търсех вариант да сваля 3-4 кг. и  как да регулирам хормоналния си баланс. Запознах се с компания Хербалайф и разбрах, че резултати без знания НЯМА

Включих се в програма. Там получих знанията от които имах нужда, там получих треньор, който изгради режим според нуждите на моето тяло, там получих подкрепа от другите членове на програмата. За мен това беше изключително важно.

Скоро промених тотално хранителните си навици. Започнах да научавам много за здравословното хранене. Научих се как да храня своето тяло пълноценно. Подредих биологичния си часовник и регулирах хормоналния си баланс. 

Тогава взех решение: “Искам да помогна на повече хора да станат ПО-ДОБРАТА версия на себе си !“

Започнах да посещавам обучения в България и чужбина. Имам възможност да черпя знания от най-добрите експерти и консултанти в областта на здрaвословното и балансирано хранене в Света. 

По този начин постоянно подобрявам себе си и своите знания като Уелнес треньор, за да дам най-добрата услуга на моите клиенти. 

С времето доволни клиенти пожелаха да споделяме заедно моята мисията , а именно: 

Да направя повече хора здрави и щастливи!

Close Menu